האמריקאים המציאו את מושג מסיבת הרווקים, ואין כמו ללמוד מהם איך לארגן מסיבת רווקים מוצלחת. אז עשינו קצת בדיקות ברשת, והנה כמה המלצות בסיסיות מאתרי מסיבות הרווקים האמריקאים.

 למסיבות הרווקים יצא שם, אה, לא כל כך טוב: חשפניות, אלכוהול, עשרה או עשרים גברים שיכורים ביחד.. התוצאות יכולות להיות לא ידידותיות לסביבה, נגיד ככה. אז דבר ראשון בארגון מסיבת רווקים מוצלחת, הוא לשאול את החתן המיועד מה הוא מעדיף.

 מה ההעדפות של חתן השמחה? את מי להזמין?

אם אתה השושבין אתה המארח. מסיבת הרווקים היא עליך, אבל זכור שמסיבת הרווקים הזאת היא לא שלך ולכן התיעץ עם החבר הכי טוב שלך: מה החבר שלך רוצה להמנע ממנו בכל מחיר, במסיבת הרווקים שלו? יש חבר'ה שרוצים ללכת על כל הקופה, עם חשפנית ומלא אלכוהול, וישנם אחרים שמעדיפים ערב שקט או נחמד עם החבר'ה בבר, כאילו שמדובר באיזו קליקה של שנות התשעים.

מי מהחבר'ה או בכלל, החבר שלך רוצה שתזמין למסיבת הרווקים שלו? אחיה של הכלה במוזמנים, או שאפשר לדלג עליו? וכמה חבר'ה הוא היה רוצה שיגיעו למסיבה? כל מי שלמדו איתו בתיכון, או שאפשר להסתפק בשניכם ועוד שניים-שלושה חברים טובים?

הדבר הכי גרוע ולא חשוב מה ההעדפות של הרווק שלך הוא רווק שלא יודע להחליט. לכן, אם אתה בעניין הארגון, דבר איתו, שמע מה הוא מעדיף ועשה את ההחלטות בעצמך. יכול להיות שלא תדברו יותר לעולם, אבל היי, לפחות ניסית.

מתי לערוך את מסיבת הרווקים?

יומיים לפני החתונה? ערב קודם? שכח מזה. זוכר את "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס"? תכנן תאריך כזה, שישאיר מספיק מקום. כן, זה כולל גם תאונות ותיקון שברים. בקיצור, אל תבנה על תאריך שנמצא בטווח של שבועיים לפני החתונה, כי החתן ו-ה-כ-לה כבר יהיו בטראנס של הכנות.

בחר ביום חמישי בערב, אם אתה יכול, למסיבת הרווקים המיועדת. זה זמן טוב מבחינת רוב החבר'ה, במיוחד אם הם תקועים באוניברסיטה או בשרות סדיר כלשהו. אל תצפה שלכולם זה יהיה נח, אבל אם קבעת קבעת שמי שלא יכול ישבור את הראש ויעשה מאמץ להגיע למסיבת הרווקים.

מה לעשות במסיבת הרווקים?

זה אולי העניין הגדול, לא? קבעת מועד והחלטת את מי להזמין למסיבה באיזה סגנון, ונשאר רק למלא את הזמן בתוכן.

אז תוכן לא חסר, אל תדאג. בין אם מדובר בסופשבוע שלם או רק ערב אחד, יהיה לכם מספיק מה לעשות במסיבת הרווקים. מה שכן קבע לוח זמנים ברור, אבל גמיש.

אם מדובר בסופ"ש בצימר או בבית מלון, לך על ערב חמישי קל: כל אחד שמצטרף מגיע מתי שהוא מגיע, ואפשר לארגן ארוחת ערב לא מחייבת או אפילו פיצות ובירה. יום שישי – רף הפעילות עולה, וזה הזמן לעשות קניות אחרונות ולהתארגן לקראת הערב.

כאן ברוב המקרים תתחיל ההילולה האמיתית ותיערך מסיבת הרווקים ה'אמיתית' וזה הזמן ל"תוכנית האמנותית המלאה". בין אם החלטתם על חשפנית ובין אם ההחלטה נפלה על ערב סטייקים סביב הבריכה באיזה צימר בצפון, זה הערב המדובר. למחרת, שבת, כולם ישנו עד מאוחר יש להניח... כלומר מחמש בבוקר עד הזמן להתגלגל חזרה.

רוצים עוד טיפים לארגון מסיבת רווקים מוצלחת? הקליקו כאן