חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות בנמל תעופה לוד בן גוריון

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור נמל תעופה לוד בן גוריון
Gelato Cream גלידה איטלקית
Gelato Cream גלידה איטלקית
טלפון: 076-8105214
ייפתח בשעה: 08:00
יש אנשים שחולמים בלילה חלום מתוק ויש אנשים שעובדים על זה בלילה להגשים לכם את החלום בבוקר, גלטו אייס איירפורט סיטי מזמינה אתכם להתפנק בגלידה משובחת, וופל בלגי, מגוון מתוקים שירעננו לכם את היום! מבצעים אירועים מתוקים, ימי הולדת. מזמינים רק מגלטו איירפורט הזמנות ניתן לעשות בפרטי לילה טוב מתוקים שלנו גלידריה
גלידות שטראוס בע"מגלידות שטראוס בע"מ
איירפורטסיטי 13, נמל תעופה לוד
גלידות שטראוס בע"מ , מטה מכירותגלידות שטראוס בע"מ , מטה מכירות
נמל תעופה לוד
חלבי רומאריןחלבי רומארין
(1 המלצות)
איירפורטסיטי 1, נמל תעופה לוד
גלטו אייס רמה גבוההה ביותר אין ולא יהיה מקום כזה יחס אדיב נקיון שירות טוב הכל שמה טעים אחלה מקום בעולם באמת רמה גבוה 😋😋😋😋
גלידות שטראוס בע"מגלידות שטראוס בע"מ
נמל תעופה לוד
דיזרטי 2001 בע"מדיזרטי 2001 בע"מ
איירפורטסיטי, נמל תעופה לוד

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בנמל תעופה לוד בן גוריון?

בנמל תעופה לוד בן גוריון יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה