חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות באזור תל אביב והמרכז

(110 תוצאות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
גלידת פסקל
גלידת פסקל
טלפון: 076-8105767
משכית 27, הרצליה
ייפתח מחר בשעה: 10:00
גלידת פסקל הכי טעימה באזור, מוצרים כשרים. מגוון גלידות בכל הטעמים, פרוזן יוגורט מפנק, יוגורטים, וופל בלגי, קרפים, שתיה חמה/קרה ועוד ים פינוקים מתוקים וטעימים...למשלוחים דרך WOLT חייגו.
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
גולדה גלידריה
גולדה גלידריה
טלפון: 076-8023014
שחם 30, פתח תקווה
פתוח עד השעה: 23:30
״גלידה מעולה!! טעמים ייחודיים, שירות מצויין , ותמיד דואגים שהמקום יהיה נקי״
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
גלידה גולדה - סניף גבעתיים
גלידה גולדה - סניף גבעתיים
טלפון: 076-8881935
בורוכוב 54, גבעתיים
בתאום מראש
גלידה בוטיק מבית ANITA - ייצור עצמי של גלידות - על בסיס שמנת טבעוני ללא סוכר , יוגורט עם מבחר תוספות , קינוחים, שתיה קלה, קפה, ושתיה חמה.
פעם שלישיתפעם שלישית
אלוני ניסים 10, תל אביב יפו
ייפתח מחר בשעה: 12:00"פעם שלישית" היא גלידריה עם מגוון טעמים משובחים, מגוון קינוחים, יוגורט, ופל בלגי ועוד.
גלידת אריה-מחוף השרון הרצליהגלידת אריה-מחוף השרון הרצליה
(1 המלצות)
סוקולוב 32, הרצליה
ייפתח מחר בשעה: 18:00גלידת אריה-מחוף השרון הרצליה אצלנו תוכלו למצוא קרפים, וופל בלגי, פרוזן יוגורט, מיצים טבעיים ושייקים. שירות אדיב, מקצועי, במחי
גלריהגלריה
וניליה סניף מיקדווניליה סניף מיקדו
(3 המלצות)
בקר אהרון 8, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00שרות אדיר.תרתי משמע.
אתראתר
גלידת נווה צדקגלידת נווה צדק
(1 המלצות)
התערוכה 3, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00גלידת נווה צדק מייצרת גלידה טרייה יום יום, במבחר טעמים עשוייה מיוגורט. ניתן להגיע לשני הסניפים בסוזן דלאל: יחיאלי 9 תל אביב ו
פינת הגלידהפינת הגלידה
(4 המלצות)
ירושלים 9, בני ברק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00אין עליהם חוץ מהשירות
יאמי יאמ קריית שמונהיאמי יאמ קריית שמונה
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00מסעדת קינוחים
יוגורט מתוק - אלכסיייוגורט מתוק - אלכסיי
דרך אבא הלל 301, רמת גן
גלידות פלדמן חנות המפעלגלידות פלדמן חנות המפעל
בית אל 12, תל אביב יפו
תמרה יוגורט בע"מתמרה יוגורט בע"מ
(3 המלצות)
שדרות רוטשילד 19, תל אביב יפו
מקום מקסים , שירות מעולה ואדיב במיוחד . נהנה בכול יום חמישי כאשר אני בתל אביב להגיע ולאכול אצלם . מקסים , טעים מאוד מאוד , ומ
אניטה גלידה בע"מאניטה גלידה בע"מ
רב אלוף דוד אלעזר 16, תל אביב יפו
גלידות פלדמן חנות המפעלגלידות פלדמן חנות המפעל
תל אביב יפו
פרדו - גלידרייהפרדו - גלידרייה
סוקולוב 88, רמת השרון
דולצ'הדולצ'ה
אבן גבירול 75, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00דולצה היא גלידריה משובחת, עם מגוון טעמים ויוגורט עם מבחר תוספות, וופל בלגי, קרפ, כנאפה, מילשייק במבחר טעמים, וכמובן גלידות טב
ציוד לגלידריותציוד לגלידריות
המרכבה 19, חולון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00שרות ומכירה של מכונות גלידה / מכונות קצפת/ מכונות פרוזן יוגורט/ מיצרות גלידה / מפסטרות גלידה/ מכירת חלקי חילוף גלידריות
אתראתר
גלידות פלדמן חנות המפעלגלידות פלדמן חנות המפעל
הרא"ה 121, רמת גן
גלידות וממתקים שרהגלידות וממתקים שרה
בלפור 123, בת ים
גלידה אנדריגלידה אנדרי
דוד סחרוב 10, ראשון לציון
גלידריית ברלוסקוניגלידריית ברלוסקוני
(1 המלצות)
זאב אורלוב 102, פתח תקווה
גלידה כזאת טעימה מרנינה מצוינת ועד פתח הבית השרות מעולה רק תמשיכו כך תודה
אביעד רשת חנויות גלידה בע"מאביעד רשת חנויות גלידה בע"מ
יוסי שריד 11, הרצליה
גלידריית ויקטורי - טיילת בת יםגלידריית ויקטורי - טיילת בת ים
דרך בן גוריון 77, בת ים
בתאום מראשגלידת ויקטורי טיילת בת ים ממוקמת לצידי הנוף המדהים של הטיילת, אצלנו תוכלו להנות ממבחר גלידות איכותיות וטעימות, מבחר של קינוחי
אתראתר
גלידת אייסברגגלידת אייסברג
הארבעה 4, תל אביב יפו
דוקטור לקדוקטור לק
דוד בן גוריון 11, גבעת שמואל
תוצאות נוספות

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באזור תל אביב והמרכז?

באזור תל אביב והמרכז יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה