חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות באזור חיפה הקריות והסביבה

(45 תוצאות)
גלידת באר שבעגלידת באר שבע
דרך משה פלימן 4, חיפה
וינברגר גדיוינברגר גדי
שדרות ההסתדרות, חיפה
הקוטב הצפוניהקוטב הצפוני
ברק 39, קרית מוצקין
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00בא לכם גלידה? משפחתית? או אישית? הגעתם למקום הנכון! הקוטב הצפוני מפנקים אתכם בכל חברות הגלידות: שטראוס, נסטלה, פלדמן ועוד. אפ
גלריהגלריה
גלידרית אדלהגלידרית אדלה
ז'בוטינסקי 48, טירת כרמל
גלידה חוצות מפרץ בעמגלידה חוצות מפרץ בעמ
החרושת 10, חיפה
גולדה וקריית חיים בעמגולדה וקריית חיים בעמ
שדרות אח"י אילת 16, חיפה
משעול סמי זיתון - גלידרית שפרעםמשעול סמי זיתון - גלידרית שפרעם
נותן שירות באזור חיפה הקריות והסביבה
רגעים מתוקים - גלידריהרגעים מתוקים - גלידריה
שדרות יצחק רבין 19, יוקנעם עילית
איגלו יוגורט בר igloo Yogurt barאיגלו יוגורט בר igloo Yogurt bar
שד בן גוריון 36, חיפה
פתוח עד השעה: 23:30igloo Yogurt bar מזמין אותך להתפנק וליהנות מחוויית גלידה יוגורט משובחת ומענגת.. להתחיל את השבוע או לסיים אותן עם יוגורט איגלו
גלריהגלריה
לג'נדה יקנעם בע"מלג'נדה יקנעם בע"מ
התמר 7000, יוקנעם עילית
גלידות שפרעםגלידות שפרעם
נותן שירות באזור חיפה הקריות והסביבה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00גלידות שפרעם, מבחר של גלידות לסיטונאים ולפרטיים. מגוון רחב של טעמים. שירות אדיב ומקצועי. גלידריות
נוצ'ולהנוצ'ולה
שדרות טרומפלדור 56, חיפה
גלידות פלדמן - אמפריית הגלידותגלידות פלדמן - אמפריית הגלידות
(1 המלצות)
העצמאות 72, קרית אתא
מחירים מעולים ושירות טוב מאוד מומלץ בחום ...
בית הברולה המקורי משלוחים 24/7בית הברולה המקורי משלוחים 24/7
האורן 106, קרית אתא
פתוח 24/7בית הברולה המקורי -משלוחים 24/7 הגענו לצפון קרם בורלה בשלל גדלים:אישי,זוגי,משפחתי. וטעמים:וניל קלאסי, פיסטוק , בננה, קוקוס טב
גאגאגאגא
רב אלוף דוד אלעזר 10, חיפה
גלידיום בע"מגלידיום בע"מ
שדרות ההסתדרות 55, חיפה
דליקטו ג'לטו איטלקי אמיתידליקטו ג'לטו איטלקי אמיתי
פלימן 8, חיפה
רמת שירות גבוהה, משולחים עד הבית, הזמנות אונליין, מחירים משתלמים במיוחד, יחס אישי ואדיב, זמינות גבוהה, פתוח בשבת, הרבה לקוחות
גלידרית מצהיגלידרית מצהי
דרך רופין 9001, חיפה
בית הברולה המקוריבית הברולה המקורי
שדרות גושן 1, קרית מוצקין
פתוח עד השעה: 00:00בית הברולה מתעסק בקרם ברולה איכותי וטעים בשלושה טעמים, עם תוספות מעניינות מעל הברולה הטעמים: וניל ,בננה,פסטוק. תוספות מעל:ב
אלדו זכרון בע"מ - גלידריהאלדו זכרון בע"מ - גלידריה
(1 המלצות)
המייסדים 60, זכרון יעקב
פרסקו לג'נדה - גלידותפרסקו לג'נדה - גלידות
תנופה 4, טירת כרמל
אורי פרסקו בע"מאורי פרסקו בע"מ
שדרות הנשיא 139, חיפה
לג'נדה - גלידה ופיצהלג'נדה - גלידה ופיצה
(1 המלצות)
שדרות הנשיא 139, חיפה
גלידה טעימה מאוד! מגוון טעמים, יש גם יוגורטיה צמודה
היידיס פרוזן יוגורטהיידיס פרוזן יוגורט
הפלמ"ח 44, קרית ביאליק
אורי פרסקו בע"מאורי פרסקו בע"מ
תנופה 4, טירת כרמל
תוצאות נוספות

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באזור חיפה הקריות והסביבה?

באזור חיפה הקריות והסביבה יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה