חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות באזור גליל תחתון

(20 תוצאות)
נותן שירות באזור גליל תחתון
פרש פלוס
פרש פלוס
טלפון: 076-8605635
ייפתח בשעה: 13:00
פרש פלוס בית קפה וגלידריה. מציע מבחר של גלידות טריות ואיכותיות, קפה, מאפים, שתייה קרה ועוד. שירות מצוין לכל לקוח.
נותן שירות באזור גליל תחתון
פיצה הכוכבים
פיצה הכוכבים
טלפון: 076-8026335
רינה 263 65, ריינה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
פיצה הכוכבים- מגוון רחב של סוגי פיצות ותוספות. בנוסף במקום יש גלידריה בשלל טעמים. אנו עושים משלוחים בכל איזור נצרת, ריינה והסביבה.
דרים - יבוא גלידותדרים - יבוא גלידות
נצרת
מטר ניסיםמטר ניסים
עילבון 121 43, עיילבון
גלידות שפרעםגלידות שפרעם
גבור 42, שפרעם
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00גלידות שפרעם, מבחר של גלידות לסיטונאים ולפרטיים. מגוון רחב של טעמים. שירות אדיב ומקצועי. גלידריות
משעול סמי זיתון - גלידרית שפרעםמשעול סמי זיתון - גלידרית שפרעם
שפרעם, שפרעם
גלידות דהן עפולה - עטר אלירזגלידות דהן עפולה - עטר אלירז
שדרות ארלוזורוב 23, עפולה
ארטיקייק קונדיטוריה וגלידריהארטיקייק קונדיטוריה וגלידריה
בענה 49 1, ביענה
גלידה אלדו נצרתגלידה אלדו נצרת
(2 המלצות)
תופיק זיאד 50, נצרת
ייפתח בשעה: 10:00שירות מצוין
שוקונילשוקוניל
שדרות יצחק רבין 18, עפולה
אתראתר
לה דולצה ויטה , להלה דולצה ויטה , לה
סח'נין 122, סח'נין
אלדו - גלידריהאלדו - גלידריה
צמח
מוסא גלידות בע"ממוסא גלידות בע"מ
בילאל 3, נצרת
ע א ש גולדה חריש בעמע א ש גולדה חריש בעמ
חברותא 13, חריש
חביב אללה רמזיחביב אללה רמזי
רינה 263 65, ריינה
YogizYogiz
שדרות ארלוזורוב 22, עפולה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:30הפינה המתוקה בשדרה!! גלידריה צבעונית טעימה באווירה טובה! במרכז השדרה במקום ניתן להשיג- יוגורט,גלידות,קרפ,וופל בלגי,גלידה אמ
קרייזי דונאטסקרייזי דונאטס
הגליל 27, נצרת
ייפתח בשעה: 09:00קרייזי דונאטס - אצלנו תמצאו מגוון רחב של מתוקים: דונאטס, כדורי פנקייק, פוטוציני, מיני קרפ, עוגות אישיות, וופל בלגי וגלידות במ
בואנו גלידותבואנו גלידות
אל קאדסייה 1, אום אל פחם
einat בר קפה גלידריהeinat בר קפה גלידריה
שאול המלך 83, בית שאן
פתוח עד השעה: 23:30גלידריה -גלידה איטלקית בייצור עצמי במקום. "תרגיש את הטעם של הרגע עד שיהפוך לזיכרון מתוק" קפה איכותי,פרוזן,קינוחים מתוקים במק
יוקלר גלידריהיוקלר גלידריה
חטיבה תשע 9, עפולה

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באזור גליל תחתון?

באזור גליל תחתון יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה