חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בתפרח

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור תפרח
אטליז אלבאשא רהט ملحمة الباشا
אטליז אלבאשא רהט ملحمة الباشا
טלפון: 076-8620488
שוק רהט 1, רהט
פתוח עד השעה: 20:30
ברוכים הבאים לאטליז וקצביית אלבאשא ברהט ملحمة الباشا מזמינים אתכם להנות מבשר משובח טרי כל יום, עוף, הודו, כבש ובקר, פירות ים, שרימפס, דגים קפואים, בשר טרי ואיכותי, קפואים. הכל מוגש באהבה ומחיר הוגן ונוח. חייגו להזמנות סניף שוק עירוני רהט וסניף אלסלאם . מחכים לכם עם שלל מבצעים: 3 ק"ג חזה עוף פרוס 100 שח 3 ק"ג סטיק פרגית 110 שח 3 ק"ג בשר טחון 100 שח 1 ק"ג צלעות כבש 90 שח 1 ק"ג אנטריקות 49 שח 2 ק"ג הודו נקבה 110 שח
נותן שירות באזור תפרח
כל המי ומו קצביית איכות ואוכל מוכן
כל המי ומו קצביית איכות ואוכל מוכן
טלפון: 076-8023550
הפנינים 11, אשקלון
בתאום מראש
מי ומו, מוסד הקולינריה החדש באשקלון, הגיע כדי לשנות את כל מה שאתם יודעים על אוכל טוב. לא מדובר רק בקצבייה, ואין מדובר רק במקום המוכר אוכל מוכן לבית, אלא בשילוב של השניים, ועוד הרבה, הרבה מעבר.להזמנות ומשלוחים נא חייגו.
נותן שירות באזור תפרח
אורוקס Aurochs בשר פרימיום
אורוקס Aurochs בשר פרימיום
טלפון: 076-8117010
דלתון 1, דלתון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות״

עסקים נוספים נותני שירות באזור תפרח

נותן שירות באזור תפרחסמד שיווק בשר טרי בע"מסמד שיווק בשר טרי בע"מ
מזרע
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00אטליז ושיווק בשר מוחמד סמד, כל סוגי הבשרים והעופות במקום אחד! קיים שיווק בשר גם לחתונות , מוסדות , מסעדות השירות ניתן ללק
גלריהגלריה
נותן שירות באזור תפרחBAKARUSBAKARUS
יוסף הבורסקאי 6, באר שבע
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00Bakarus מגישים לכם את השילוב המנצח של נתחי בשר אקסקלוסיביים ברמת פרימיום, איכות בלתי מתפשרת וטעם יוצא דופן שמגדירים מחדש את ח
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בתפרח?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בתפרח יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בתפרח מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בתפרח, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בתפרח לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בתפרח, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה