חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בנופית

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור נופית
אטליז אלואד
אטליז אלואד
טלפון: 076-8117704
רח' 7930 22, שפרעם
פתוח עד השעה: 18:00
באטליז אלואד תמצאו בקר, טלאים טריים ומגוון רב של חלקי עופות טריים מדי יום! השירות הינו אדיב ונעים והמחירים מתאימים לכל כיס.
נותן שירות באזור נופית
אטליז חליסה - ملحمة الحليصة
אטליז חליסה - ملحمة الحليصة
טלפון: 076-8620485
דרך נחל הגיבורים 28, חיפה
פתוח עד השעה: 17:00
״אחרי שנים שאני מחפש את הדבר האמיתי - מצאתי. אין אף קצב בחיפה וניסיתי את כולם כולל המהוללים שבהם שמתקרב לאיכות. פעם אחר פעם אחר פעם, בלי להחסיר פעימה הבשר נשאר באותה רמה עילאית. מקום צנוע בלי שטויות ובלי צילצוים אבל הבשר פשוט מוצר ברמה אחרת מכל שאני מצאתי.״
נותן שירות באזור נופית
מעדני הדר
מעדני הדר
טלפון: 076-8007283
יחיאל 5, חיפה
פתוח עד השעה: 18:00
״איכות ללא פשרות״

עסקים נוספים נותני שירות באזור נופית

נותן שירות באזור נופיתסמד שיווק בשר טרי בע"מסמד שיווק בשר טרי בע"מ
מזרע
פתוח עד השעה: 20:00אטליז ושיווק בשר מוחמד סמד, כל סוגי הבשרים והעופות במקום אחד! קיים שיווק בשר גם לחתונות , מוסדות , מסעדות השירות ניתן ללק
גלריהגלריה
נותן שירות באזור נופיתאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
פתוח עד השעה: 20:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בנופית?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בנופית יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בנופית מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בנופית, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בנופית לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בנופית, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה