חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בלפיד

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור לפיד
מאמי בשר משובח
מאמי בשר משובח
טלפון: 076-8882882
הקדר 1, מודיעין מכבים רעות
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״חוויית קנייה מאד טובה. שירות אדיב, המקום נקי והאיכות טובה מאד.״
נותן שירות באזור לפיד
איטליז דהן חיים
איטליז דהן חיים
טלפון: 08-9240896
אסתר המלכה 19, רמלה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
איטליז ומפעל לייצור מוצרי בשר תחת קורת גג אחת: כל סוגי הבשרים טרי וקפוא: עגל, כבש, הודו ועוף. הכל נקי וטרי. ניתן להשיג מוצרי בשר :נקניקיות, מרגז, קבבים, קציצות, פרגיות ממולאות ועוד מייצור עצמי.
נותן שירות באזור לפיד
אטליז לומיטו בשרים
אטליז לומיטו בשרים
טלפון: 08-9700659
גינת החולה 32, מודיעין מכבים רעות
״איכות מטורפת. אחלה מקצוענים.״

עסקים נוספים נותני שירות באזור לפיד

נותן שירות באזור לפידלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשארלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשאר
(2 המלצות)
המלך חסן 6, קרית עקרון
פתוח עד השעה: 15:00אוכל טעים ביתי וטרי
חנותחנות
אתראתר
נותן שירות באזור לפידאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
פתוח עד השעה: 14:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בלפיד?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בלפיד יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בלפיד מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בלפיד, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בלפיד לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בלפיד, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה