חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בכפר ברא

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור כפר ברא
עוף זהב
עוף זהב
טלפון: 076-8106071
באקה-ג'ת 9, באקה אל ע'רביה
ייפתח בשעה: 08:00
עוף זהב מציע את כל סוגי העוף, חלקי הודו, בשר בקר, עגל וכבש. כל חלקי הבקר בקר טחון שניצל בקר בקר על האש סטייקים בקר צלי / גולש בעלי כנף הודו עוף ,דגים שירות הזמנות ומשלוחים. בשר טרי ונקי כל יום.
נותן שירות באזור כפר ברא
אורוקס Aurochs בשר פרימיום
אורוקס Aurochs בשר פרימיום
טלפון: 076-8117010
דלתון 1, דלתון
ייפתח בשעה: 09:00
״בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות״
נותן שירות באזור כפר ברא
אבו שקארה מארקט ובשר
אבו שקארה מארקט ובשר
טלפון: 076-8619644
א-סולטאני 5, כפר קאסם
ייפתח בשעה: 06:00
סופר מארקט אבו שקארה, נותן לכם את כל השירותים, כולל משלוחים ,אצלנו תמצאו את כל סוגי הבשר .. גם פירות וירקות וכל מוצרי החלב ,ניקיון, וכל מה שאתם צריכים תתקשרו ותענו בהקדם
אטליז הכפראטליז הכפר
כפר ברא
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בכפר ברא?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בכפר ברא יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בכפר ברא מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בכפר ברא, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בכפר ברא לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בכפר ברא, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה