חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בטבריה

(11 תוצאות)
נותן שירות באזור טבריה
פחימה מאיר ודוד - מרכז הבשר הטרי
פחימה מאיר ודוד - מרכז הבשר הטרי
טלפון: 076-8026725
״הכל היה אחלה״
נותן שירות באזור טבריה
אנטריקוט קצבים - אטליז
אנטריקוט קצבים - אטליז
טלפון: 076-8165330
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:30
״יחס ואדיבות והכי חשוב בשר טרי נקי ואיכותי צוות תותחים ובראשם יוסי״
נותן שירות באזור טבריה
אטליז ברסלב ביבניאל
אטליז ברסלב ביבניאל
טלפון: 076-8614285
המיסדים 2, יבנאל
בתאום מראש
״אחד העסקים הכי משתלמים באיזור מקום נקי ומסודר כמו בית מרקחת״

עסקים נוספים נותני שירות באזור טבריה

נותן שירות באזור טבריהמשק אנקווה בגולן - מושב אליעדמשק אנקווה בגולן - מושב אליעד
(6 המלצות)
אלי על 1, אלי עד
בתאום מראשמקום מדהים, בשר ושירות ברמה הכי גבוהה שיש
גלריהגלריה
מרכז הבשר - גרבלי משהמרכז הבשר - גרבלי משה
(1 המלצות)
השלום, טבריה
מרכז הבשר הטרי - פחימה דודמרכז הבשר הטרי - פחימה דוד
טבריה
בתאום מראש
חנון ניהול והחזקות בע"מחנון ניהול והחזקות בע"מ
הנשיא ויצמן 71, טבריה
אטליז פחימהאטליז פחימה
שוק עירוני 25, טבריה
אטליז זוהראטליז זוהר
הגליל 1, טבריה
אטליז עמוסאטליז עמוס
שוק עירוני, טבריה
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בטבריה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בטבריה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בטבריה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בטבריה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בטבריה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בטבריה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה