חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בבני עיש

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור בני עיש
הקצב מטהרן - פאר נתחי אורגדו
הקצב מטהרן - פאר נתחי אורגדו
טלפון: 076-8116449
הרב חיים הלר 22, ירושלים
ייפתח בשעה: 08:00
עסק חדש בירושלים וגן יבנה, מבחר בשרים פרימיום, כל סוגי הכשרויות, סניף ירושלים -חיים הלר 22 , גן יבנה הכישור 26 , מוזמנים להגיע בימים שני עד שישי בשעות הפעילות.
נותן שירות באזור בני עיש
נתחים - קצביית בוטיק
נתחים - קצביית בוטיק
טלפון: 076-8105890
הנחשול 22, יבנה
ייפתח בשעה: 08:00
קצביית בוטיק איכותית וכשרה הנותנת מענה איכותי לתושבי יבנה והסביבה.כל חלקי העוף והבקר טרי יום יום נקי ואיכותי. מציעים מגוון סוגי כשרויות. מוצרים יחודיים לעישון בשר וסוויד. נסו את המיוחדים שלנו: נקניקיות במגוון סוגים וטעמים, קבבים עסיסיים ועוד. שירות מקצועי ויחס אישי מובטחים. מקבלים הזמנות טלפוניות למשלוחים או לאיסוף עצמי. קצביית בוטיק, בשר, דגים ועופות
נותן שירות באזור בני עיש
לומיטו - מעדני בשר הטעם שנשאר
לומיטו - מעדני בשר הטעם שנשאר
טלפון: 076-8017335
המלך חסן 6, קרית עקרון
ייפתח בשעה: 07:00
״אוכל טעים ביתי וטרי״

עסקים נוספים נותני שירות באזור בני עיש

נותן שירות באזור בני עישאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בבני עיש?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בבני עיש יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בבני עיש מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בבני עיש, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בבני עיש לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בבני עיש, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה