אטליז בבית שמש
(16 תוצאות)המלצות גולשים
עסקים נוספים נותני שירות באזור בית שמש
דק + עבה; מחיר לק"ג
80 - 198 ₪קפוא ארוז
299 - 359 ₪כתבות ומאמרים על אטליזים
מידע על אטליזים בבית שמש
אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.
איך למצוא קצביה מומלצת בבית שמש?
אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.
בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בבית שמש יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בבית שמש מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.
נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בבית שמש, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.
מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.
למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בבית שמש לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב בבית שמש, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.