חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בבית שאן

(3 תוצאות)
נותן שירות באזור בית שאן
אורוקס Aurochs בשר פרימיום
אורוקס Aurochs בשר פרימיום
טלפון: 076-8117010
דלתון 1, דלתון
פתוח עד השעה: 20:00
״בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות״
נותן שירות באזור בית שאן
אטליז בוטיק אלשעבי
אטליז בוטיק אלשעבי
טלפון: 076-8107090
פתוח עד השעה: 20:00
מגוון רחב של בשרים: בקר, כבש, עופות, בשרים קפואים ועוד. משלוחי בשר טרי עד הבית. אלשעבי אטליז כפרי מתאפיין בקיצוב המודרני. נתחים מעולים ומחירי כפר בזיל הזול.
נותן שירות באזור בית שאן
נתח אדום
נתח אדום
טלפון: 076-8607965
הצורף 7, מגדל העמק
פתוח עד השעה: 17:00
נתח אדום החנות והמפעל נמצאים במגדל העמק באזור תעשיה, אצלנו תמצאו את מגוון הבשרים לעל האש בייצור מיוחד בטעם ביתי שלא תמצאו בשום מקום אחר! אצלנו אפשר לקנות ישירות מהמפעל במחירי סיטונאות למגוון בשרים גם לבישול וגם לעל האש בייצור מיוחד- כשרויות חלק ובד"צ בית יוסף , מחכים לכם!
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בבית שאן?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בבית שאן יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בבית שאן מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בבית שאן, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בבית שאן לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בבית שאן, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה