מחיר נתח קצבים

 

כמה עולה נתח קצבים?

עלות נתח קצבים יכולה לנוע בין 198-80 ₪.

מה זה נתח קצבים?

נתח קצבים הוא כינוי למספר נתחי בשר שמקורם בסרעפת הבקר. קוראים לזה כך כי אומרים שקצבים מעדיפים לשמור לעצמם את הנתח ולא למכור אותו, כיוון שהוא נחשב מאוד איכותי. משקלו של נתח הקצבים נע בין 450-700 גרם. הנתח מורכב מ-18 שרירים. מדובר בשריר פעיל שתמיד זורם בו דם לכן טעמו מאוד דומיננטי.

איך להכין נתח קצבים?

את נתח הקצבים רצוי להכין בצריבה קלה על המחבת, ואז להגיש אותו במידת עשייה של מדיום רייר או אפילו פחות מזה. הוא גם יכול להתאים לבישול ארוך בטמפרטורה נמוכה ואז חייבים לבשל אותו בתוך מרינדה – אחרת הוא יתייבש. בניגוד לרוב חלקי הבקר אותם נהוג ליישן, נתח קצבים מומלץ לאכול טרי. ניתן גם לשפד אותו ולצלות על גחלים.
 

מחיר נתח קצבים מבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מחירים מומלצים לאטליז

עסקים מומלצים בתחום

לתוצאות נוספות
  • אורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
    (1 המלצות)
    נותן שירות ארצי
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
    אתראתר
  • אטליז גבעתייםאטליז גבעתיים
    (2 המלצות)
    נותן שירות באזור גבעתיים
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מקום איכותי נקי שירות מספר אחד בארץ
  • אשד שוק הבשר והעוףאשד שוק הבשר והעוף
    נותן שירות באזור רמת גן
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00אטליז בשר טרי יום יום, כל סוגי הבשר במקום הכי טרי ונקי באזור כמו בית מרקחת מחירים מיוחדים ,הנאה ושירות אכותי מובטחים ללקוחות