פרטים
בתיוש סדנאות שף סושי, פסטה, בשר, ראמן ועוד בתיה היא שפית מומחית בעלת ניסיון רב בתחום הקולינרי, אשר צברה ידע רב במוסדות לימוד ובמטבחים המובילים בארץ ובחו"ל. בנוסף, בתיה היא חוקרת ביולוגיה מולקולרית המשלבת מדע וקולינריה ליצירת חוויות בלתי נשכחות. בסטודיו מועברות סדנאות בוטיק בהן המשתתפים נחשפים לעולם הקולינרי, לומדים להכין מאכלים טעימים בפשטות, ונהנים מחוויה מרגשת עם טעם של עוד. אנו מציעים סדנאות ממגוון עולמות, כולל האסייתי והאיטלקי, ומבטיחים חוויה קולינרית שלמה ובלתי נשכחת

יום ראשון10:00-15:00
יום שני10:00-15:00
יום שלישי10:00-15:00
יום רביעי10:00-15:00
יום חמישי10:00-15:00
יום שישי10:00-15:00
יום שבתסגור
- אזור חיפה הקריות והסביבה
- אזור גליל מערבי
- אזור גליל תחתון
דירוגים וחוות דעת
ציון ממוצע
5.0 | 2 מדרגיםשירותמחירמקצועיותזמן תגובה אמינות
2,415
גולשים ביקרו בדף זה בחודש האחרון
תיאמנו סדנת פסטות פרטית, ניכרת מחשבה על כל פרט וגם הכל נקי, מסודר ואסתטי. בתיה היתה מאוד זמינה ומהשיחה הראשונה גם מאוד מזמינה, התקבלנו בזרועות ולב פתוחים, גמישות שלא מובנת מאליה ומקצועיות. היה מאוד מעשיר בידע ויחד עם זאת מאוד פשוט לביצוע. נהננו מאוד
סוג השירות שהתקבל: סדנת פסטות
בתיה מקסימה, סדנה שמתאימה למנוסים ולחסרי ניסיון כאחד. הנוף מהמם מתאים לחגיגות של מסיבות או אירועים קטנים במחיר מצוין והחויה נעימה וטובה
סוג השירות שהתקבל: סדנת פסטה