פרטים

כמה מילים על העסק
B-SIDE אטליז של טבחים.

הסיפור שלנו

לפני שנתחיל חשוב לנו שתדעו שאנחנו טבחים. לא שפים, לא מסעדנים, לא אנשי עסקים, אלא

אנשים של אוכל ואירוח, שלא מפחדים ממשמרות ארוכות על הגריל, שמכירים באופן אישי כל חומר

גלם וכל יצרן ותמיד מוכנים לשפר את המנות. אחרי שנים של עבודה מאחורי הקלעים של כמה

מהמסעדות המובילות בעיר, פתחנו את B-12, מזללת בשר שכונתית שמגישה כבר כמה שנים מנות

על טהרת הבשר הישראלי שאנחנו צולים בתנורי מתכת במטבח פתוח.

המזללה הפכה עם השנים לבית שני עבור רבים מתושבי השכונה, גם בגלל המנות וגם בגלל

האווירה, הבר והאירוח. אז חשבנו לעצמנו, שיהיה נחמד לחלוק את מה שאנחנו יודעים על בשר, את

הקשרים שלנו עם הספקים ואת היכולת שלנו לבחור נתחים מוצלחים, עם כל מי שרוצה להכין אותם

בבית ופתחנו אטליז. כדי להשלים את התמונה, בחרנו גם המון מוצרים נוספים: מפסטות עד רטבים,

משמן זית עד יין, משימורים איכותיים עד בשרים מיובשים. טעמנו את כולם, אנחנו יודעים מה אפשר

לעשות איתם ונשמח לחלוק את הידע הזה, גם אתכם. תבואו, יהיה טעים.

דירוגים וחוות דעת

העסק הזה שלך?לעדכון פרטים