מי ומו, מוסד הקולינריה החדש באשקלון, הגיע כדי לשנות את כל מה שאתם יודעים על אוכל טוב. לא מדובר רק בקצבייה, ואין מדובר רק במקום המוכר אוכל מוכן לבית, אלא בשילוב של השניים, ועוד הרבה, הרבה מעבר.להזמנות ומשלוחים נא חייגו.
אורוקס בשר משובח הסיפור שלנו מתחיל אי שם בשנת 2003 כשלעבוד עם בשר היה החלום הגדול ביותר של מוטי ממקימי הרשת. הכול התחיל במרעה קטן ומקומי בצפון הארץ (מושב דלתון) והתפתח לאט לאט. כנראה שהתשוקה והאהבה למקצוע היו חזקים מהמציאות וצעד אחרי צעד החלום רקם אור וגידים והתפתח לרשת המובילה בישראל לבשר מקומי כשר בד"צ העדה החרדית