כדורי שוקולד אוריאו

עזבו אתכם מביסקוויטים מרי, קקאו ומרגרינה... קבלו את כדורי השוקולד הכי שווים שיש. 
אתם יכולים לתת להם מראה יוקרתי באמצעות הקישוטים למעלה, או להוסיף להם לטעם בעזרת תמצית תפוזים, ברנדי או משקה חריף אחר – כולל ייגרמייסטר או ריגה בלזאם, למשל
מרכיבים

  • 250 גרם גבינת פילדלפיה או דומה
  • 40 עוגיות אוריאו, מרוסקות לפרורים (אפשר לעטוף בשקית ניילון ולרסק במערוך או פטיש שניצלים או במעבד מזון, עם להב מתכת)
  • 400 גרם שוקולד מריר 
  • לקישוט: m&m  או סוכריות עדשים מרוסקות, עלי זהב, סוכריות 'קונפטי' זהובות או צבעוניות וכד'. אפילו קליפות תפוזים מסוכרות, בקוביות קטנות

הכנה

אם אתם רוצים לקשט בפרורי אוריאו, שמרו שתי כפות פרורים בצד אם לא, עבדו עם כל פרורי העוגיות כולם:

  1. במעבד מזון, מעבדים את הגבינה ופרורי האוריאו עד שמתקבלת מאסה אחידה
  2. גלגלו את המאסה לכדורים בקוטר של 2.5 ס"מ לערך
  3. הקפיאו ל- 10 דקות
  4. בינתיים המיסו את השוקולד בבאן מרי או במיקרו (ראו הוראות כאן – קישור למתכון סופלה שוקולד)
  5. הוציאו את הכדורים מהמקפיא וטבלו אותם בשוקולד.
  6. הניחו על נייר אפיה ופזרו מלמעלה את הקישוט בו בחרתם.
  7. קררו כשעה או עד שהכדורים מוצקים

מחפשים קינוח טוב או כדורי שוקולד? היכנסו למדור קונדיטוריות במדריך העסקים של b144 ותמצאו קונדיטוריה טובה ממש קרוב אליכם.