חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

פלאפל באזור גליל תחתון

(18 תוצאות)
נותן שירות באזור גליל תחתון
מסעדת עימאד
מסעדת עימאד
טלפון: 076-8118961
תופיק זיאד 52, נצרת
פתוח עד השעה: 19:00
רעבים? נעים מאוד! אצלנו תהנו מהחומוס הטעים ביותר בנצרת! מגוון מנות חומוס, פול, פטריות בשר, צנובר ועוד. פלאפל חם וטרי הנעשה במקום המוגש בפיתה חמה וטרייה ומגוון סלטים ושתיה קלה. מחירים ושירות ללא תחרות. אפשרות למשלוחים בכל נצרת ונצרת עלית.
נותן שירות באזור גליל תחתון
שווארמה אלאמיר עראבהشوارما الامير عرابه
שווארמה אלאמיר עראבהشوارما الامير عرابه
טלפון: 076-8884238
עראבה 310 13, עראבה
פתוח עד השעה: 23:30
شوارما الامير عرابه..שווארמה ופלאפל הכי טעים בצפון.. מבחר ענק של סלטים.. שווארמה הודו עראבה ..כניסה מזרחית .. כיכר ראשונה.. מקצועיות ואמינות ברמה גבוהה.. תתקשרו ותיהנו מיחס טוב עם מחירים הוגנים .
נותן שירות באזור גליל תחתון
פלאפל ושוארמה ג'באלי
פלאפל ושוארמה ג'באלי
טלפון: 04-6552180
כיכר המעיין, נצרת
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״אחלה מסעדה ואחלה אוכל מספר 1 בארץ .״
טעים בצמחטעים בצמח
צמח 102, צמח
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00מסעדת טעים בצמח הינה מסעדה כשרה למהדרין! כאן תוכלו למצוא אוכל מהיר, אוכל בייתי. במקום מגוון רחב של כריכים, ניתן לבצע הזמנה
שווארמה ופלאפל עפיפישווארמה ופלאפל עפיפי
נצרת 581 11, נצרת
פתוח עד השעה: 21:30בא לך פלאפל ושווארמה טעימה? השווארמה הכי טעימה בעיר נצרת... טרי ואיכותי עם טעם ייחודי ומתכון סודי. שירות אדיב וחם לכל לקוח, ב
גלריהגלריה
החומוסייה יוסףהחומוסייה יוסף
נותן שירות באזור גליל תחתון
ייפתח מחר בשעה: 07:30החומוסייה הכי טעימה בבית ג'ן. חומוס מקורי וביתי בטעמים מיוחדים, פלאפל משובח, ציפס טרי וטעים, פיתות טריות יום יום, כל סוגי הח
גלריהגלריה
חומוסיית אבו אליאס حمص أبو الياسחומוסיית אבו אליאס حمص أبو الياس
נותן שירות באזור גליל תחתון
ייפתח מחר בשעה: 05:00חומוסיית אבו אליאס - תפריט אוכל טבעוני בחומרי גלם נבחרים לטובת הלקוחות שלנו, חומוס פול משושה שקשוקה סלטים טריים, ציפס, חומ
מסעדת טומסיסמסעדת טומסיס
(1 המלצות)
עצמון 9006, נצרת עילית
פתוח עד השעה: 20:00הכל מעולה הכל והשירות ממש טוב
שווארמה פרג' FARAJשווארמה פרג' FARAJ
מגאר 263 3, מגאר
בתאום מראשרעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות, השווארמה הכי טעימה בכפר מגאר והסביבה, עסק משנת 1976, משווארמה עגל והודו, גריל , פלאפל, שני
גלריהגלריה
שווארמה ממאמיהשווארמה ממאמיה
החרושת 11, כרמיאל
פתוח עד השעה: 20:00
פלאפל 7פלאפל 7
שומרון 13, מגדל העמק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
פלאפל אבו אלאמין בע"מפלאפל אבו אלאמין בע"מ
(1 המלצות)
אעבלין
פלאפל עליפלאפל עלי
תמרה 7963 142, טמרה
ארבעס בע"מארבעס בע"מ
(1 המלצות)
כיכר בן גוריון 1, קרית טבעון
מומלץ בטירוף!
רשת פלאפל עוודרשת פלאפל עווד
(1 המלצות)
כפר יאסיף 13 141, כפר יאסיף
מאד מרוצה, קרוב מאד לפלאפל התימני של שנות ה-50.
באגט דבירבאגט דביר
שפרינצק 7, עפולה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00באגט דביר- טעם ממכר הגיע לעיר. כשר מהדרין. תפריט עשיר של בשרים על האש, פלאפל, שניצל ועוד. אמינות, שירות ולפני הכל ניקיון. באג
פלאפל ושווארמה האני בע"מפלאפל ושווארמה האני בע"מ
נצרת 180 22, נצרת
פלאפל האחים ברזילי סניףפלאפל האחים ברזילי סניף
רובין 2, חריש

פלאפל הוא אולי סוג האוכל המהיר האהוב והפופולרי ביותר בישראל. כמו בכל עיר, גם באזור גליל תחתון תמצאו כמה וכמה דוכנים, שתמיד תהיה ביניהם תחרות על איפה מגישים את המנה הטובה ביותר, עם כמה שיותר סלטים או צ'יפס חופשי או פינוקים אחרים. בשנים האחרונות אנחנו רואים אפילו פלאפל בין דוכני אוכל לאירועים, לצד אוכל תאילנדי או (הלהיט האחרון) לחמניות באן.
אומרים שהוא נולד במצרים, ושם מכינים אותו מפול, אבל בארץ נהוג להכין פלאפל מחומוס, לעיתים בתוספת של סויה או לחם או פרורי לחם. גם צורת הקציצה שונה: בעוד שבמצרים מכינים קציצה עגולה ושטוחה, גדולה יחסית, אצלנו מדובר ב"כדורים" שקוטרם בין ארבעה לחמישה סנטימטרים. 
רוב המקומות ודוכני הפלאפל באזור גליל תחתון מכניסים בתערובת הכדורים עצמה רק חומוס ותבלינים, עם מעט כוסברה או פטרוזיליה. מצד שני, יש מקומות ורשתות שמתגאים בסוגים שונים של פלאפל:

  • ירוק – לרוב עם הרבה פטרוזיליה או כוסברה
  • חריף – עם צ'ילי אדום, טחון דק
  • שומשום – תוספת של זרעי שומשום קלויים קלות, שמעניקים לכדור טעמים קצת מתקתקים, שמזכירים טחינה

 

איך מגישים את המנה?

בתור אוכל מהיר ולא כתוספת ליד החומוס, למשל, או בדוכני אוכל לאירועים, דוכני פלאפל מוכרים את המנה בפיתה-כיס רגילה, ולרוב לא בלאפה. 
בפיתה מורחים חומוס, מכניסים שניים או שלושה כדורים ואז מוסיפים סלט טרי וחמוצים, שלושה כדורים נוספים וטחינה. לעיתים מניחים למעלה כדור נוסף, צ'יפס או תפוח אדמה מטוגן בבלילה.
בסך הכול נהוג שיש שישה כדורים רגילים במנה או חמישה כדורים גדולים. אם מזמינים חצי מנה, מקבלים שלושה כדורים. 

 

מה מגישים דוכני פלאפל באזור גליל תחתון בתור תוספות?

בהגשה עצמית תוכלו ליהנות מחמוצים וכבושים שונים, סלטים – לרוב כרוב וסלט ירקות קצוץ , טחינה, חריף ועמבה. המהדרין מציעים גם ירקות טריים חתוכים. 

המשך קריאה