חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בקיסריה

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור קיסריה
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח מחר בשעה: 08:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור קיסריה
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
טלפון: 076-8608118
מפ"י 5, נתניה
בתאום מראש
״הכי טוב שיש״
נותן שירות באזור קיסריה
Meatland rest   bar
Meatland rest bar
טלפון: 076-8612931
ז'בוטינסקי 2, נתניה
בתאום מראש
״בשרים איכותיים מוגש בצורה מדהימה,והמקום עצמו נוח מיזוג נעים ומעוצב יפה״

עסקים נוספים נותני שירות באזור קיסריה

נותן שירות באזור קיסריהמסעדת בשרים בן חמומסעדת בשרים בן חמו
(2 המלצות)
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מסעדת בשרים תאווה לחיך! הכל מוגש בשפע ובמאור פנים ,בבטחון מלא שהכל כשר ומהודר.בסיום תוכלו להתפנק על כוס תה מהבילה בארומת נענע
אתראתר
נותן שירות באזור קיסריהקפה שטמפפרקפה שטמפפר
שטמפפר 6, נתניה
בתאום מראשקפה שטמפפר סניף נתניה אתכם כבר הרבה מאוד זמן ומגיש לכם מארוחות בוקר מפקנות ועד גריל בשרים ומנות ווק. מחכים לכם צוות אדיב ותפר
נותן שירות באזור קיסריהמסעדת נוף הוואדי עין חודמסעדת נוף הוואדי עין חוד
עין חוד 1, עין חוד
בתאום מראשבמסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנ
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור קיסריהמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האשמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האש
ברל כצנלסון 25, הרצליה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00תפריט עשיר ומשובח של אוכל תימני מקורי אשר מוכן במקום.לא מדובר רק במלאווח וגחנון(שכמובן מוצעים גם הם בתפריט ושאיכותם גבוהה..)
אתראתר
מדאפתנה, דאלית אל-כרמלמדאפתנה, דאלית אל-כרמל
(1 המלצות)
דאלית אל-כרמל, עיר כרמל
פתוח עד השעה: 22:00קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בקיסריה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בקיסריה ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בקיסריה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בקיסריה: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה