חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בגבעתיים

(11 תוצאות)
נותן שירות באזור גבעתיים
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור גבעתיים
מסעדת נוף הוואדי עין חוד
מסעדת נוף הוואדי עין חוד
טלפון: 076-8026127
עין חוד 1, עין חוד
בתאום מראש
במסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנקות, מאכלים ביתיים מיוחדים בהזמנה מראש- ממולאים, מקלובה, קוסקוס, עלי גפן, כרוב ממולא ועוד מגוון מנות. תוסיפו לטעמים הנפלאים את התפאורה של נוף משגע הצופה אל ואדי הנמצא מעל פני הים.הגעה למסעדה בתיאום מראש.
נותן שירות באזור גבעתיים
שיפודי- נתנאל
שיפודי- נתנאל
טלפון: 076-8118156
בנימין שמוטקין 8, ראשון לציון
ייפתח בשעה: 11:00
שיפודי נתנאל, שמחים וגאים להגיש לכם תפריט מגוון מהמטבח הישראלי והבוכרי לצד סלטים טריים שנעשים במקום.המסעדה מציעה חדר VIP מפנק לאירועים מ-40 עד 90 איש. ,מסעדת בשרים ומטבח בוכרי.שפע עשיר של בשרים, עסקיות בישיבה במקום, מגוון דילים, ויריד אוכל מוכן בכל יום שישי לשבת, מסעדה כשרה להזמנות חייגו *9089

עסקים נוספים נותני שירות באזור גבעתיים

גריל עוף רמת גןגריל עוף רמת גן
הרצל 86, רמת גן
ייפתח בשעה: 08:00גריל עוף רמת גן - מסעדה המגישה אוכל ביתי טרי יום יום. במסעדה מבחר מנות כגון: פרגית, קבב, שניצל, ממולאים, מבחר תוספות, תפריט ל
מרכז הסנדביץ התוניסאי חיים בוקבזה ובניו סניף ת"אמרכז הסנדביץ התוניסאי חיים בוקבזה ובניו סניף ת"א
(11 המלצות)
הפטיש 9, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 07:00היתה ממש כיף ונעים אנשים מאוד נחמדים שנותנים הרגשה של בית הבעייה היחידה זה הטור בצהריים !!!
גלריהגלריה
פלאפל רבי עקיבאפלאפל רבי עקיבא
(3 המלצות)
רבי עקיבא 31, בני ברק
ייפתח בשעה: 10:00טעים מאוד. קשובים ללקוחות. מומלץ בחום.
גלריהגלריה
קוקו רוטיסרי רמת גןקוקו רוטיסרי רמת גן
(2 המלצות)
תובל 19, רמת גן
ייפתח בשעה: 10:30קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, קיבלתי שירות נעים, קיבלתי שרות מצוין
אתראתר
מסעדת מסוביןמסעדת מסובין
(8 המלצות)
שדרות יגאל אלון 2, בית שמש
ייפתח בשעה: 18:00המסעדה הבשרית הכשרה של בית שמש נולדה מתוך החזון להביא לתושבי האזור חוויה קולינרית בתוך חלל מסעדה גדול, נעים ומרווח. התפריט הע
גלריהגלריה
מסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
ייפתח בשעה: 12:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה
אביב בעיראביב בעיר
הצנחנים 9, גבעתיים
טורו -שוארמה ובשרים על האשטורו -שוארמה ובשרים על האש
(1 המלצות)
דיזנגוף 88, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 10:30טעים נקי שפע של סלטים וכשר
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בגבעתיים מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בגבעתיים ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בגבעתיים מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בגבעתיים: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה