חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באפיקים

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור אפיקים
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח מחר בשעה: 08:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור אפיקים
בטוסטר - טוסט נקניק ואסאדו
בטוסטר - טוסט נקניק ואסאדו
טלפון: 076-8619256
הגליל 129, טבריה
פתוח 24/7
״נהניתי מהשירות״
נותן שירות באזור אפיקים
באפלו
באפלו
טלפון: 076-8607472
מיכאל 35, טבריה
בתאום מראש
מסעדת באפלו מציעה תפריט עשיר ומגוון של אוכל ביתי מבושל, בשרים על האש, מבחר סלטים. האוכל מוגש בצורת בופה-סלטים חופשי כיד המלך, אפשרות לערוך אירועים עד 80 איש. אוכל לשבת ומכירת אוכל מוכן כל ימות השבוע ובמשקל, אפשרות למשלוחים איסוף עצמי וישיבה במקום-כשר. מחכים לכם...

עסקים נוספים נותני שירות באזור אפיקים

נותן שירות באזור אפיקיםשניצל עגבניהשניצל עגבניה
(1 המלצות)
הגליל 33, טבריה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00קיבלתי שירות נעים, נהניתי מהשירות, קיבלתי יחס חם
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אפיקיםמסעדת אל ראנצומסעדת אל ראנצו
(11 המלצות)
הקישון 1, טבריה
ייפתח מחר בשעה: 20:00אוכל ברמה גבוהה, הבשרים, מנות הפתיחה, התוספות, ואפילו הקינוח!! מחיר נמוך ביחס לאיכות האוכל וכמובן שירות אדיב ומהיר שאין כמותו
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אפיקיםمطعم السلطان - מסעדת  אל סולטאןمطعم السلطان - מסעדת אל סולטאן
המברג 1, טבריה
פתוח עד השעה: 23:00مطعم السلطان - מסעדת אל סולטאן - رمضان احلى مع مطعم السلطان.كل عام وانتم بالف خير. المطعم يستقبلكم طيلة ايام الشهر الفضيل
נותן שירות באזור אפיקיםמאמא קלרהמאמא קלרה
(1 המלצות)
אזור התעשיה 2, קצרין
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00מאמא קלרה I מסעדת בשר I קייטרינג I משלוחים I קצרין והסביבה מסעדת פועלים בשרית I קייטרינג I משלוחים -חוויה של פוד טראק מגיע
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באפיקים מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באפיקים ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באפיקים מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באפיקים: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה