חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות באזור הגליל העליון ורמת הגולן

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור הגליל העליון ורמת הגולן
פרנצ'וק
פרנצ'וק
טלפון: 076-8607084
שיאון 3, קצרין
בתאום מראש
בית קפה ומאפה איכותי, גלידריה ומסעדה איטלקית משובחת וכשרה, מבחר מנות ראשונות עיקריות וקינוחים מיוחדים, ניתן לחגוג במקום ימי הולדת ועוד.. תפריט עשיר ומגוון, משלוחים באזור.
נותן שירות באזור הגליל העליון ורמת הגולן
פיצקל'י
פיצקל'י
טלפון: 076-8005265
כביש ק"ש להבות 99, קריית שמונה
ייפתח בשעה: 12:00
״טעים מאוד מנות ענקיות מחירים סבירים ואפילו היה היצע ללא גלוטן״
נותן שירות באזור הגליל העליון ורמת הגולן
مطعم صنوبر رامه מסעדת סנובר SNOBR
مطعم صنوبر رامه מסעדת סנובר SNOBR
טלפון: 076-8621019
נותן שירות באזור הגליל העליון ורמת הגולן
ייפתח בשעה: 11:00
مطعم صنوبر رامه סנובר SNOBR - מגישה ארוחות בוקר, ארוחות צהריים, תפריט עשיר ומגוון, משקאות וקפה. בנוסף מספקים שירותי קייטרינג ומשלוחים. מתאים לקבוצות, מקומות ישיבה בחוץ. מקבלים הזמנות לקחת הביתה. שירות מלצר שירות אישי, אוכל טרי יום יום, לא מתפשרים על איכות! מבחר מוקפצים, בשרים וגבטות. אהלן וסהלן!
מסעדת הדגים עין גבמסעדת הדגים עין גב
נותן שירות באזור הגליל העליון ורמת הגולן
בתאום מראשמסעדת הדגים עין- גב עוברת מתיחת פנים עם שף חדש ותפריט חורף מרענן. התפריט כולל מגוון דגי כנרת וים בגריל, פסטות מובחרות ותפריט
אתראתר
ברייט איט - פסטה לונה בע"מברייט איט - פסטה לונה בע"מ
מעונה-שיש 51, מעיליא
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית באזור הגליל העליון ורמת הגולן? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית באזור הגליל העליון ורמת הגולן,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה