חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות באזור אשדוד והסביבה

(21 תוצאות)
נותן שירות באזור אשדוד והסביבה
לה קצפת
לה קצפת
טלפון: 076-8606039
הפלמ"ח 20, אשדוד
פתוח עד השעה: 23:30
״מומלץ בחום !״
נותן שירות באזור אשדוד והסביבה
גט לק אשדוד
גט לק אשדוד
טלפון: 076-8619446
הגדוד העברי 5, אשדוד
פתוח עד השעה: 00:30
״גלידה מעולה עם שירות מצוין״
נותן שירות באזור אשדוד והסביבה
פיצלה
פיצלה
טלפון: 076-8023198
נותן שירות באזור אשדוד והסביבה
פתוח עד השעה: 23:30
״פיצה הכי טובה בארץ״
משהו קסום בע"מ - גלידות בילומשהו קסום בע"מ - גלידות בילו
(2 המלצות)
כפר ביל''ו
גלידות קולורדוגלידות קולורדו
הבנאים 4, אשדוד
גלידרהגלידרה
דוד רמז 4, גדרה
יוגו - YOGOיוגו - YOGO
הקישון 1, יבנה
גלידה באר שבע - סניף אשדודגלידה באר שבע - סניף אשדוד
(1 המלצות)
חוף לידו 9997, אשדוד
קיוב אייס קרים אשדודקיוב אייס קרים אשדוד
(2 המלצות)
סטאר סנטר 18, אשדוד
פתוח עד השעה: 22:00טעים מאוד
ע.ל גלידה אשדוד בעמע.ל גלידה אשדוד בעמ
אריק איינשטיין 2, אשדוד
נגה גלידותנגה גלידות
אזור תעשיה, באר טוביה
דלי קרים , סניף אשדודדלי קרים , סניף אשדוד
(7 המלצות)
הציונות 13, אשדוד
הגלידה טעימה אבל השרות גרוע מאוד בושה בשביל גלידה אני אמור לחכות חצי שעה
גלידה גולדהגלידה גולדה
(1 המלצות)
אריק איינשטיין 2, אשדוד
אווירה מדהימה גלידה מצויינת מומלץ!
מחסני גלידה מהדרין אשדודמחסני גלידה מהדרין אשדוד
שד הפלמח 20, אשדוד
נגה גלידות שותפות מוגבלתנגה גלידות שותפות מוגבלת
אזור תעשיה 9911, באר טוביה
גלידות קולורדו בע"מגלידות קולורדו בע"מ
הבנאים 4, אשדוד
AngelatoAngelato
צה"ל 1, אשדוד
פתוח עד השעה: 23:30אנגלטו היא גלידריה איטלקית באשדוד המגישה גלידות, קינוחים חמים, קפה ואווירה טובה ורגועה. נמצאים מול קניון סימול.
דלי קריםדלי קרים
ההדרים 15, כפר ביל"ו
גלידרייה מושקעת בצומת בילו. מקום מרכזי, קהל לקוחות קבוע ולקוחות מזדמנים. כ 50 מקומות ישיבה. כל הציוד להפעלת העסק: מקררי תצוגה
מוצרי איכות אמריקאיים בע"ממוצרי איכות אמריקאיים בע"מ
אזור תעשיה 74, באר טוביה
גלסייר בעמגלסייר בעמ
(2 המלצות)
כלנית 2, גן יבנה

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באזור אשדוד והסביבה?

באזור אשדוד והסביבה יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה