מחיר בשר טחון
כמה עולה בשר טחון?
עלות בשר טחון לקילו היא 80-30 ₪.
איך להפשיר בשר טחון?
תוכלו להפשיר בשר טחון באופן מאוד פשוט. מומלץ לעשות זאת באמצעות תהליך הפשרה במקרר. כמובן שתהליך ההפשרה משתנה בין כמות הבשר, לכמות לא גדולה של בשר יכול לקחת עד 24 שעות הפשרה במקרר. הבשר יהיה בטוח לבישול עד יום או יומיים לאחר שהופשר. במידה והפשרתם את הבשר אין להקפיאו שוב. בכל הפשרה החיידקים מתרבים עכב שינוי הטמפרטורה. לכן אם הפשרתם פעם אחת בשר טחון - תשתמשו בכולו.
כמה זמן בשר טחון יכול להיות במקרר?
במידה וקניתם בשר טרי, אתם חייבים להשתמש בו תוך 24 שעות ולאחסן אותו במקרר בטמפרטורה של 0-4 מעלות צלזיוס. אם המקרר שלכם נפתח הרבה במהלך היום והטמפרטורה לא יציבה, מומלץ להקפיא אותו.
מחיר בשר טחון מבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.
מחירים מומלצים לאטליז
- בשר טחון מחיר לק"ג30 - 80 ₪
- נתח קצבים80 - 198 ₪
דק + עבה; מחיר לק"ג
- פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
- כבד אווז299 - 359 ₪
קפוא ארוז
- מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
- שקדי עגל (חלוויאת) מחיר לק"ג120 - 228 ₪
- חזה עוף שלם מחיר לק"ג25 - 52 ₪
- חזה עוף טחון מחיר לק"ג37 - 49 ₪
- סטייק טומהוק מחיר לק"ג149 - 240 ₪
אנטריקוט טרי
מחיר לק"ג
- 140 - 179 ₪
- 80 - 89 ₪
- המבורגר טרי מחיר לק"ג78 - 80 ₪
- מרגז50 - 80 ₪
מחיר לק"ג
- צלעות טלה120 - 300 ₪
מחיר לק"ג
- פילה בקר מחיר לק"ג210 - 259 ₪
- צוואר60 - 100 ₪
מחיר לק"ג
- צלי כתף מספר 4 מחיר לק"ג80 - 120 ₪
- צלי כתף מספר 5 מחיר לק"ג90 - 115 ₪
- אסאדו מחיר לק"ג70 - 90 ₪
- סטייק פרגית מחיר לק"ג67 - 86 ₪
- 25 - 32 ₪
- חזה עוף פרוס מחיר לק"ג40 - 57 ₪
שוקיים עוף
מחיר לק"ג
כרעיים עוף
מחיר לק"ג
ירכיים עוף
מחיר לק"ג
- כנפיים מחיר לק"ג18 - 28 ₪
- כבד עוף מחיר לק"ג50 - 94 ₪
עסקים מומלצים בתחום
לתוצאות נוספות- אורוקס Aurochs בשר פרימיום(1 המלצות)נותן שירות ארציייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00“בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות“
- אטליז גבעתיים(2 המלצות)נותן שירות באזור גבעתייםייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00“מקום איכותי נקי שירות מספר אחד בארץ“
- אשד שוק הבשר והעוףנותן שירות באזור רמת גןייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00אטליז בשר טרי יום יום, כל סוגי הבשר במקום הכי טרי ונקי באזור כמו בית מרקחת מחירים מיוחדים ,הנאה ושירות אכותי מובטחים ללקוחות