מחיר בשר טחון

כמה עולה בשר טחון?

עלות בשר טחון לקילו היא 80-30 ₪.

איך להפשיר בשר טחון?

תוכלו להפשיר בשר טחון באופן מאוד פשוט. מומלץ לעשות זאת באמצעות תהליך הפשרה במקרר. כמובן שתהליך ההפשרה משתנה בין כמות הבשר, לכמות לא גדולה של בשר יכול לקחת עד 24 שעות הפשרה במקרר. הבשר יהיה בטוח לבישול עד יום או יומיים לאחר שהופשר. במידה והפשרתם את הבשר אין להקפיאו שוב. בכל הפשרה החיידקים מתרבים עכב שינוי הטמפרטורה. לכן אם הפשרתם פעם אחת בשר טחון -  תשתמשו בכולו.

כמה זמן בשר טחון יכול להיות במקרר?

במידה וקניתם בשר טרי, אתם חייבים להשתמש בו תוך 24 שעות ולאחסן אותו במקרר בטמפרטורה של 0-4 מעלות צלזיוס. אם המקרר שלכם נפתח הרבה במהלך היום והטמפרטורה לא יציבה, מומלץ להקפיא אותו.
 

מחיר בשר טחון מבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מחירים מומלצים לאטליז

עסקים מומלצים בתחום

לתוצאות נוספות
  • אורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
    (1 המלצות)
    נותן שירות ארצי
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
    אתראתר
  • אטליז גבעתייםאטליז גבעתיים
    (2 המלצות)
    נותן שירות באזור גבעתיים
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מקום איכותי נקי שירות מספר אחד בארץ
  • אשד שוק הבשר והעוףאשד שוק הבשר והעוף
    נותן שירות באזור רמת גן
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00אטליז בשר טרי יום יום, כל סוגי הבשר במקום הכי טרי ונקי באזור כמו בית מרקחת מחירים מיוחדים ,הנאה ושירות אכותי מובטחים ללקוחות