חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בקיסריה

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור קיסריה
צחי קצבים
צחי קצבים
טלפון: 076-8116423
דרך למרחב 37, פרדס חנה כרכור
ייפתח מחר בשעה: 08:00
״קיבלתי יחס חם, קיבלתי שירות נעים, נהניתי מהשירות, קיבלתי שרות מצוין, המחיר היה מצוין״
נותן שירות באזור קיסריה
קצבייה בירוקה MBS
קצבייה בירוקה MBS
טלפון: 076-8898350
שלמה וחיה אנגל 78, כפר סבא
ייפתח מחר בשעה: 07:00
״קצבייה מקצועית שניתן להשיג בה בשרים מעולים וגם כאלו שאינם שכיחים באיטליזים.מומלץ ביותר!״
נותן שירות באזור קיסריה
הקצביה בע"מ - בשר טרי ומעדני איכות
הקצביה בע"מ - בשר טרי ומעדני איכות
טלפון: 076-8885936
2, ביתן אהרון
ייפתח מחר בשעה: 08:00
״קצביה מעולה בשר ברמה הגבוהה ביותר שירות מעולה ידע נרחב בבשר מקום נקי ואסתטי כל מה שעולה למנגל פשוט נפלא״

עסקים נוספים נותני שירות באזור קיסריה

נותן שירות באזור קיסריהפיין מרקט נווה אביביםפיין מרקט נווה אביבים
(9 המלצות)
יהודה הנשיא 34, תל אביב יפו
ייפתח מחר בשעה: 07:30תצוגת האוכל המוכן מרשימה טעים ביותר . מגוון עצום בחנות יחסית קטנה
חנותחנות
אתראתר
נותן שירות באזור קיסריהאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח מחר בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בקיסריה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בקיסריה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בקיסריה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בקיסריה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בקיסריה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בקיסריה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה