חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז במצליח

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור מצליח
מאמי בשר משובח
מאמי בשר משובח
טלפון: 076-8882882
הקדר 1, מודיעין מכבים רעות
ייפתח בשעה: 08:00
״חוויית קנייה מאד טובה. שירות אדיב, המקום נקי והאיכות טובה מאד.״
נותן שירות באזור מצליח
אטליז לומיטו בשרים
אטליז לומיטו בשרים
טלפון: 08-9700659
גינת החולה 32, מודיעין מכבים רעות
״איכות מטורפת. אחלה מקצוענים.״
נותן שירות באזור מצליח
איטליז דהן חיים
איטליז דהן חיים
טלפון: 08-9240896
אסתר המלכה 19, רמלה
ייפתח בשעה: 09:00
איטליז ומפעל לייצור מוצרי בשר תחת קורת גג אחת: כל סוגי הבשרים טרי וקפוא: עגל, כבש, הודו ועוף. הכל נקי וטרי. ניתן להשיג מוצרי בשר :נקניקיות, מרגז, קבבים, קציצות, פרגיות ממולאות ועוד מייצור עצמי.

עסקים נוספים נותני שירות באזור מצליח

נותן שירות באזור מצליחלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשארלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשאר
(2 המלצות)
המלך חסן 6, קרית עקרון
ייפתח בשעה: 07:00אוכל טעים ביתי וטרי
חנותחנות
אתראתר
נותן שירות באזור מצליחאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת במצליח?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז במצליח יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות במצליח מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז במצליח, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים במצליח לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  במצליח, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה