חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בגן יבנה

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור גן יבנה
פרחן קצבים
פרחן קצבים
טלפון: 076-8026747
הרצל 10, גן יבנה
ייפתח מחר בשעה: 08:30
״אחלה של קצביה בשר טעיםםם ואיכותי סטייק אנטריקוט של החייםםםם״
נותן שירות באזור גן יבנה
הקצב מטהרן - פאר נתחי אורגדו
הקצב מטהרן - פאר נתחי אורגדו
טלפון: 076-8116449
הרב חיים הלר 22, ירושלים
ייפתח מחר בשעה: 08:00
עסק חדש בירושלים וגן יבנה, מבחר בשרים פרימיום, כל סוגי הכשרויות, סניף ירושלים -חיים הלר 22 , גן יבנה הכישור 26 , מוזמנים להגיע בימים שני עד שישי בשעות הפעילות.
נותן שירות באזור גן יבנה
מו ומו - מסעדה ואטליז
מו ומו - מסעדה ואטליז
טלפון: 076-8609227
הרצל 177, רחובות
ייפתח מחר בשעה: 08:30
באחד מהמבנים הישנים והיפים של העיר רחובות, נמצא השילוב המושלם עבור אוהבי הבשר: אטליז ומסעדה. המו ומו החל כאטליז משפחתי ואיכותי המתמחה בבשרים לפני כ 30 שנה. כעבור עשור נוספה המסעדה ובה ניתן ליהנות מתוצרי האטליז, שזוכים ליחס ולכבוד הראוי ומבטיחים טריות ואיכות בכל מנה.

עסקים נוספים נותני שירות באזור גן יבנה

נותן שירות באזור גן יבנהלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשארלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשאר
(2 המלצות)
המלך חסן 6, קרית עקרון
ייפתח מחר בשעה: 07:00אוכל טעים ביתי וטרי
חנותחנות
אתראתר
נותן שירות באזור גן יבנהאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח מחר בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בגן יבנה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בגן יבנה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בגן יבנה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בגן יבנה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בגן יבנה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בגן יבנה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה