העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8621836
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    ייפתח בשעה: 08:00
    השניצל הכי פריך, טעים וקריספי שיש!תפריט עשיר ומגוון , שניצל בבאגט חם עם סלטים טריים, חזה עוף ,קבב, סביח, פלאפל, חביתות , סלטים בהרכבה , מנות עסקיות ועוד.משלוחים לאור…
    placeBRנותן שירות בקרית אונו
    076-8016109
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    ייפתח בשעה: 08:00
    מסעדת חומוס איכותית בתל אביב משולבת עם בשרים, תוספות וסלטים. בואו להנות מאוכל טרי שנעשה במקום! חומוס איכותי, חומוס פול, חומוס פטריות, חומוס בשר, חומוס חצילים, שניצלים,…
    placeBRנותן שירות בקרית אונו
תוצאות נוספות

שניצליה בקרית אונו

אומרים שהשניצל האוסטרי, ולא הפלאפל או אפילו החומוס, הוא המאכל הלאומי של ישראל. בארץ מכינים אותו מעוף או מבשר הודו, שניהם סוגי בשר מאוד מקובלים ואהובים כאן. אין כמעט מסעדה שאין בה מנה לילדים שכוללת שניצל ופירה או צ'יפס, וגם בבית, זו מנה שקל יחסית להכין וגם מראש: מטגנים עשרה או קצת יותר חזות עוף ומקפיאים, ויש לילדים אוכל לכל השבוע.

 

שניצליות בקרית אונו: כי כולנו אוהבים שניצל

מי מאתנו לא אכל לפחות פעם אחת בחיים שניצל בפיתה? מדובר במנה מהירה וקלה להכנה, כך שהיא מתאימה למכירה כאוכל מהיר. כמו שווארמה או פלאפל, אפשר להוסיף לה מגוון שלם של תוספות שכוללות צ'יפס וסלט, בדיוק כמו שהישראלים אוהבים. זה אולי לא בדיוק "אוסטרי" להוסיף טחינה מעל לשניצל, אבל זה מתאים מאוד לחיך הישראלי.
אין פלא אם ככה שיש הרבה מאוד דוכני אוכל מהיר שמבוססים על שניצלים בצורות שונות, בין אם בצלחת, בבאגט, או בגרסה הכי מקומית לישראל - בפיתה. את המנה אוכלים בליווי חמוצים וסוגים שונים של סלטים ומקבלים חלבונים, פחמימות וסיבים באותה ארוחה. 
יש הרבה אנשים שמעדיפים שניצל אפילו על פני המבורגר, סוג האוכל הפופולרי, שהוא אולי מלך המזון המהיר: הנטייה לאכול פחות בשר אדום ושומני, למשל, היא חלק מזה. סיבות נוספות קשורות כמובן בהעדפת טעם, אבל לרוב לא בנושא של מחיר.
המנות מתאימים לכל כיס: מנה בפיתה תעלה (נכון לתחילת 2020) כ- 32-25 ש"ח בשניצלייה טובה ולא יקרה. מנה בבאגט עשויה לעלות יותר -  החל ב- 30 ש"ח, ומנה בצלחת, שכוללת תוספות מבושלות שונות, תעלה כ- 45 שקלים ולפעמים אפילו פחות. הדברים תלויים בגודל המנה ומספר התוספות וכן בסוג הבשר (הודו, למשל, זול יותר מעוף).  במסעדות יוקרתיות בקרית אונו המחירים יהיו גבוהים יותר.