
בתיוש סדנאות בישול בחיפה
בתיוש סדנאות שף
סושי, פסטה, בשר, ראמן ועוד
בתיה היא שפית מומחית בעלת ניסיון רב בתחום הקולינרי, אשר צברה ידע רב במוסדות לימוד ובמטבחים המובילים בארץ ובחו"ל. בנוסף, בתיה היא חוקרת ביולוגיה מולקולרית המשלבת מדע וקולינריה ליצירת חוויות בלתי נשכחות. בסטודיו מועברות סדנאות בוטיק בהן המשתתפים נחשפים לעולם הקולינרי, לומדים להכין מאכלים טעימים בפשטות, ונהנים מחוויה מרגשת עם טעם של עוד. אנו מציעים סדנאות ממגוון עולמות, כולל האסייתי והאיטלקי, ומבטיחים חוויה קולינרית שלמה ובלתי נשכחת