העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 9:00
    רות - קונדיטורית בוטיק בהנהלת רות ברכה. מאפים ועוגות מיוחדות לכל אירוע, מארזים מפנקים, סלי פיקניק, סדנאות לעוגות, ערכות הפעלה ובצקים מיוחדים. ליין עוגות ללא…
    placeBRנותן שירות באספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:30
    אתכם גם בתקופת הקורונה בהתאם לתו הסגול! ברוכים הבאים לפלורי מותג הכולל את המשתלה הוותיקה והמוכרת בכפר עציון לצד הפטיסרי האיכותי בסמוך בוא תוכלו להתענג על קפה משובח לצד…
    placeBRנותן שירות באספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    בלב שכונת גבעת משואה שוכנת לה קונדיטוריה קסומה ובה שלל מאפים טריים, עוגות, עוגיות בוטיק וארוחות בוקר מפנקות עם שלל סוגי קפה לבחירתכם , הנכם מוזמנים לסניף נוסף שלנו ביעקב…
    placeBRנותן שירות באספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    חלומות מתוקים מרעיפים אין סוף אהבה והשקעה בעוגות, תוך שימוש במתכונים מקוריים ואיכותיים, פיתוח מוקפד ומדוקדק שכל אלה מביאות לתוצאה אחת - עוגות מפנקות לכל מטרה בעלות טעם…
    גן יבנה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

מחירון קונדיטוריות מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
סופגניה 2 - 8 ₪
פאי פירות גדול 89 - 102 ₪
פאי פירות אישי 15 - 18 ₪
פאי שוקולד גדול 89 - 102 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אודות קונדיטוריות באספר

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, ולרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה: הדבר הקל ביותר הוא לקחת את אותו בצק, ולייצר ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת מאפיות, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה באספר?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה באספר כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

ממוצע דירוגים בתחום קונדיטוריות

(4.3 מתוך 5)| 14 המלצות