איך מכינים פנקוטה איטלקית? מתכון וידאו מעורר תיאבון

חמישה קינוחים במתכון אחד? עם הפנקוטה של אולה - זה אפשרי. בסרטון זה תלמדו צעד אחר צעד את המדריך השלם לפנקוטה. זה פשוט, זה קל וזה טעים. נסו זאת בבית.

אם גם אתם תמיד רציתם להכין קינוח מנצח ואיכותי, זהו ללא סםק הפתרון שחיפשתם.
המתכון באדיבות "אולה - עוגות וקינוחים".
ואם חשקה נפשכם בעוגה מיוחדת, היכנסו למדריך העסקים של b144 ובחרו לכם את עוגה לפי טעמכם האישי.

החומרים:

כף סוכר וניל
5 גרם אבקת ג'לטין
סוכר
עלי נענע
200 גרם דובדבנים מגולענים
200 מ"ל שמנת
200 מ"ל חלב
בלנדר


הכנת הפנקוטה:

  1. לסיר בינוני מוסיפים: 200 מ"ל חלב, 200 מ"ל שמנת, 1/4 כוס סוכר 
  2. מחממים לרתיחה קלה
  3. מערבבים היטב
  4. מסירים מהלהבה ומוסיפים כף סוכר וניל

 

הכנת תערובת הג'לטין:

  1. משרים את אבקת הג'לטין (5 גרם) עם 2 כפות מים ל - 10 דקות
  2. מחממים את תערובת הג'לטין במיקרוגל ל - 15 שניות
  3. מוסיפים את הג'לטין המומס לסיר (שהוסר מהלהבה)
  4. מערבבים וממתינים 5 דקות והפנקוטה מוכנה!
  5. מחלקים לכוסות הגשה
  6. מצננים במקרר למשך הלילה
  7. הכנת תערובת הפירות
  8. מוסיפים לבלנדר 200 גרם דובדבנים מגולענים
  9. טוחנים גס
  10. יוצקים לסיר ריק
  11. מוסיפים 50 גרם סוכר
  12. מחממים לרתיחה קלה
  13. מסירים מהלהבה
  14. מוסיפים גם כאן ג'לטין מומס לפי ההוראות מעלה
  15. מערבבים וממתינים 5 דקות
  16. מוציאים מהמקרר את הפנקוטה
  17. פוסיפים את תערובת הפירות
  18. מגישים עם עלה נענע ודובדבן טרי.
  19. חזרו על התהליך עם פירות העונה... 200 גרם קיווי, 200 גרם פטל שחור, 200 גרם משמש.

שיהיה בתיאבון.
 

 

 

 

הצטרפו לניוזלטר שלנו והישארו מעודכנים

מאשר/ת לקבל הצעות, מיילים ועדכונים מאתר b144