העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ

המנה החריפה של מסעדת ג'ירף, אצלכם במטבח

בכל מה שקשור במטבח מהיר, טעים וידידותי לכל, בין אם אתם צמחונים או חובבי בשר, כשרים או לא - אין כמו אוכל אסיאתי.

אוכל אסיאתי
 
 
אפשר להכין כמעט כל מנה עם רכיבים ומרכיבים חלופיים שונים, ואת הטעמים ניתן להתאים בקלות להעדפה האישית של הסועד: חריף יותר או פחות, מתקתק או חמצמץ. זהו סוד הקסם וההצלחה של המסעדות התאילנדיות בישראל ובעולם כולו: כולם יכולים לאכול עם כולם, המחירים תמיד סבירים ואף נמוכים. 
 
אז אם אתם רוצים לצאת לארוחה עסקית קצרה עם כל החבר'ה במשרד או לצאת לערב בזוג או עם חברים, היכנסו למדריך המסעדות המפורט והידידותי שלנו. חפשו מסעדה אסיאתית או "סינית" לפי ההעדפות והדרישות שלכם, הזמינו מקום אם צריך וצאו לדרך. המפות - גם בפנים. 
ולמי שרוצה להישאר בבית, הנה מתכון נפלא באדיבות רשת מסעדות ג'ירף.  

המנה החריפה:

  • 300 גרם אטריות ביצים טריות, מבושלות ומצוננות (150 גרם אטריות לפני הבישול)
  • 120 גרם רצועות חזה עוף
  • 50 גרם רצועות חזה אווז
  • 1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 60 גרם נבטים
  • 30 גרם כרישה, חתוכה לפרוסות באלכסון שהופרדו
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפיות ג'ינג'ר מגורר
  • 2 כפות יין לבן
  • 2 כפות ציר עוף
  • 2 כפות סויה
  • 2 כפיות סויה מתוקה
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפיות שמן צ'ילי חריף
  • 2 כפות שמן להקפצה
  • לקישוט:
  • טבעות בצל ירוק
  • שמן שומשום 
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים ווק על אש גבוהה. יוצקים את השמן, ומוסיפים שום וג'ינג'ר. מטגנים מעט. 
  2. מוסיפים את העוף והאווז ומקפיצים עד שהם משנים את צבעם אך לא מבושלים לגמרי.
  3. מוסיפים את הירקות ומקפיצים קלות, עד שהם מתרככים מעט ונחרכים.
  4. מוסיפים את היין, ציר העוף, הסויה, הסויה המתוקה והסוכר. מביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את האטריות ומערבבים, עד שכל הנוזלים מצטמצמים ונספגים באטריות.
  6. מוסיפים את שמן הצ'ילי, מקפיצים פעמיים-שלוש ומעבירים לצלחת.
  7. מזלפים שמן שומשום, מקשטים בטבעות בצל ירוק ומגישים מיד. 
 
 המתכון באדיבות מסעדת ג'ירף