• לחם מחמצת על שולחן ולידו צנצנת מחמצת

    לחם מחמצת: מדריך עם מתכון למתחילים

    מהי מחמצת? מהו לחם מחמצת והאם יש לו יתרונות על פני לחמים אחרים, באפיה רגילה? מאילו סוגי קמח מכינים לחם כזה ואיך? קבלו הסברים ומתכון פשוט לצורך התחלה

  • מאפה ביתי של גבינה וזיתים ירוקים

    מתכון למאפה זיתים פריך וטעים

    מחפשים פתרון מעולה וקל לאירוח, שמבוסס על זיתים? רוצים להפתיע את הסועדים במאפה קליל וטעים? קבלו מתכון פשוט מאוד להכנה, שמבוסס על בצק פריך. ההכנה קלה, האפייה מהירה, והטעם מושלם.

  • מאפיה ללא גלוטן – האם יש דבר כזה?

    להבדיל ממי שרוצים פשוט דיאטה ללא גלוטן, חולי צליאק רגישים לחלבון זה גם ברמות ובדרגות מזעריות. מהן מאפיות יעודיות ללא גלוטן? מה המומחיות שלהן ובמה הן שונות ממאפיות רגילות?

  • מאפיה ושלבי אפיית לחם

    האם שאלתם את עצמכם פעם, כיצד בנויה מאפיה? אילו תהליכים עובר הלחם שלכם, עד שהוא מגיע לדלפק המכירה או לסופר?