• בחירת אטליז

    איך בוחרים את האטליז הקבוע?

    אתם אוהבים בשר? קונים בשר עוף או בשר אדום לעיתים קרובות ומחפשים קצב או אטליז קבוע שתוכלו לסמוך עליו? הנה, כך תבחרו את הקצב הנכון והקבוע, שעליו תוכל לסמוך

  • סטייק אנגוס

    מה זה בשר אנגוס

    בתקופה האחרונה רואים יותר ויותר "בקר אנגוס" בסופרמרקטים, אצל הקצבים ובאטליזים. למה זכה האנגוס לתהילה? כיצד אפשר לזהות אם באמת מדובר בסטייק מבשר מסוג זה?

  • רוסטביף

    מתכון לרוסטביף בתנור

    לא צריך הרבה מאמץ בשביל להכין רוסטביף טוב וליהנות מפרוסות בשר חם כמנה עיקרית, או פרוסות דקיקות, קרות, לכריכים נפלאים. הנה מתכון שלעולם לא מאכזב

  • בשר מיושן

    מה זה בשר מיושן?

    מדוע אנחנו מיישנים בשר, כיצד מתבצע תהליך יישון ושיבוח הבשר, ולמה בשר מיושן הוא (לפעמים) טוב יותר מבשר טרי? כל התשובות כאן אצלנו כולל מספר עצות

  • איזה בשר קונים אצל אטליז?

    לא מעט מאיתנו מעדיפים ללכת לקצב ולקנות את הבשר שלהם באיטליז, ולא לקנות בשר בסופר. למה, בעצם? מה טוב יותר בקניית בשר באיטליז, אם בכלל?

  • חוויה ים תיכונית בניחוח קליפורני

    איילת פרי, השפית והבעלים של מסעדת "קסיס" הים תיכונית ליקטה במיוחד עבורכם מתכונים מעוררי תיאבון ל"מנגל האולטימטיבי" וקינחה עם קוקטייל פירות משובח