חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה בנס ציונה

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור נס ציונה
גביז גודיז
גביז גודיז
טלפון: 076-8117098
אלנבי 31, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:30
אצלנו תמצאו עוגיות מושחתות, עוגות גבינה אפויות, עוגות שמרים, עוגות מעוצבות, גלידה סולטו, אייס קפה ועוד... לפרטים והזמנות התקשרו עכשיו! ניתן להזמין מארזים מתוקים לפי בחירת העוגיות האהובות שלנו . משלוח 10 ש"ח מינימיום הזמנה 50 ש"ח
נותן שירות באזור נס ציונה
קונדיטוריית קופטי דברי מאפה
קונדיטוריית קופטי דברי מאפה
טלפון: 076-8608826
אפעל 18, פתח תקווה
פתוח 24/7
ייצור שיווק והפצה דברי מאפה ..ללקוחות עסקיים בתי מלון וגם מסעדות ו קייטרינג אין מכירה ליחידים
נותן שירות באזור נס ציונה
בא לי בורקס - קונדיטוריה
בא לי בורקס - קונדיטוריה
טלפון: 076-8613405
יפת 186, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 06:00
קונדיטוריה היא עסק מתמחה בהכנת ומכירת מאפים, עוגות, בורקס קינוחים . היא יכולה לספק מגוון רחב של מאפים ובורקסים. נשמח לעמוד לשרותכם!
shusha's cookiesshusha's cookies
לוחמי הגטאות 24, נס ציונה
פתוח 24/7חנות עוגיות מקוונת בנס ציונה שמוכרת המון עוגיות טעימות מאוד.brהעסק מנוהל על ידי שחר כהן,brשהיא אופה ומכינה את העוגיות בעצמה,b
שמוליק פטיסרישמוליק פטיסרי
יקינטון 6, נס ציונה
ירושלמי שמואלירושלמי שמואל
יקינטון 6, נס ציונה
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה בנס ציונה?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בנס ציונה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה