חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה במבשרת ציון

(9 תוצאות)
נותן שירות באזור מבשרת ציון
אינגליש קייק- כשר מהדרין
אינגליש קייק- כשר מהדרין
טלפון: 076-8608170
רבקה 19, ירושלים
פתוח עד השעה: 20:00
באינגליש קייק תוכלו ליהנות משפע של מארזי עוגיות פריכות, עוגיות מיני נימוחות, עוגיות ללא תוספת סוכר, מקמח מלא וגם ללא גלוטן. נדגיש כי כל עוגייה מיוצרת בעבודת יד, ללא חומרים משמרים ומשפרי אפייה, מה שמייצר בסופו של דבר עוגיות בטעם בייתי ובאיכות גבוהה.
נותן שירות באזור מבשרת ציון
גילוש - כשטעם ויופי נפגשים
גילוש - כשטעם ויופי נפגשים
טלפון: 076-8007109
שמיר 23, ירושלים
פתוח עד השעה: 21:00
מזל טוב! יש חגיגה? מסיבת יום הולדת? אירוע חשוב ומשמח? הגעתם למקום הנכון! קונדיטוריה ביתית, עוגות מעוצבות בטעמים אישיים, מארזי עוגות באיכות ללא פשרות והכל במחירים שפויים השווים לכל כיס, זמינות מלאה, איכות חומרי גלם וטעם. ובנוסף גילוש מעבירה קורסים וסדנאות זילוף.
רולדין , סניף מבשרתרולדין , סניף מבשרת
קניון הראל 11, מבשרת ציון
מאפה נאמן , סניף קניון הראלמאפה נאמן , סניף קניון הראל
(1 המלצות)
קניון הראל 1001, מבשרת ציון
מאפה נאמן קניון הראל מבשרת ציוןמאפה נאמן קניון הראל מבשרת ציון
הראל 1, מבשרת ציון
פתוח עד השעה: 21:00מאפה נאמן, בית מאפה בוטיק עם מגוון סוגים של לחמים, מאפים, עוגות ועוגיות, בין היתר ניתן למצוא במקום מבחר רחב של סוגי קפה, שתיה
קניון מבשרת , רולדיןקניון מבשרת , רולדין
שדרות החוצבים 10, מבשרת ציון
דוד לאוור קנדיטוריהדוד לאוור קנדיטוריה
היצירה 4, מבשרת ציון
שמרית קונדיטוריה ביתית ועוגות מעוצבותשמרית קונדיטוריה ביתית ועוגות מעוצבות
הכרמים 90, מבשרת ציון
פתוח עד השעה: 20:00שמרית קונדיטוריה ביתית ועוגות מעוצבות - עוגות לימי הולדת, לבר/בת מצווה, למסיבת רווקות, לחתונה, קינוחים, זרים מתוקים, ביצי שוק
אינגליש קייקאינגליש קייק
שדרות החוצבים 3, מבשרת ציון
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה במבשרת ציון?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה במבשרת ציון כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה