חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה באזור טבריה וסובב כינרת

(9 תוצאות)
נותן שירות באזור טבריה וסובב כינרת
קונדיטוריה גולן הופמן אסתר ודב
קונדיטוריה גולן הופמן אסתר ודב
טלפון: 076-8018447
הירדן 1, טבריה
ייפתח בשעה: 07:00
״עסק מדהים״
נותן שירות באזור טבריה וסובב כינרת
ממתקי אל חטיב
ממתקי אל חטיב
טלפון: 076-8026543
נותן שירות באזור טבריה וסובב כינרת
ייפתח בשעה: 10:00
הכנאפה הכי טעים באיזור רמת הגולן ! בואו להנות מכנאפה חם ומתוק שמוכן במקום עם גבינה מתקתקה ורכה, נמסה מחום המחבת הלוהטת - מנת קינוח מושלמת טעימה וטרייה מידי יום. כמו כן אצלנו תמצאו את כל המאפים, העוגות והמתוקים בהשראה מודרנית . התקשרו עכשיו ותתענגו על הטעם המיוחד שלנו !!
נותן שירות באזור טבריה וסובב כינרת
קונדיטוריה דגון
קונדיטוריה דגון
טלפון: 04-6724906
העמקים 58, טבריה
פתוח עד השעה: 08:00
קונדיטוריה דגון - מציעה את כל סוגי המאפים והעוגות.הקונדיטוריה פתוחה 24 שעות ביממה, בכל ימות השבוע, מלבד יום שבת. ניתן לשבת במקום, ישנה חניה והמקום ממוזג.
גולדי קונדיטוריתגולדי קונדיטורית
דוד אלעזר 36, טבריה
הזמנת עוגות קינוחים פטיפורים פרלינים< >מארזים אישיים < >בר לארוע יוקרתי< >סדנאות לנשים נער
קונדיטופקונדיטופ
שפע חיים 11, טבריה
פתוח 24/7מחכה לריח החלות שיתפשט בבית וירחיב את הלב? נמאס לך לנסות ולגלות בתנור חלות נפולות? שמי גיטי פוטש, בעלת 3 תעודות בקונדיטוריה ו
Malcake עיצוב עוגותMalcake עיצוב עוגות
(3 המלצות)
הרופאים 1, יבנאל
ייפתח בשעה: 08:00שירות ברמה גבוהה, העוגות והמארזים פשוט מהממים וגם טעימים מאד. ממולץ בחום
חנותחנות
רון שי - קונדיטוריהרון שי - קונדיטוריה
טבריה
made with love שף עופר עמוסmade with love שף עופר עמוס
דרך הגבורה 1, טבריה
פתוח עד השעה: 23:30קונדיטורית בוטיק .עוגות ראווה עוגות ימי הולדת , מארזי יום הולדת, עוגיות מאפים , לחמי בריאות עוגות בעיצוב אישי ועוד...
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה באזור טבריה וסובב כינרת?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה באזור טבריה וסובב כינרת כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה