פרטים
ד"ר מרינה קזקביץ - יועצת תברואת מזון העבודה בחברות המציעות שירותי תברואה והיגיינה של מטבחים, לימדה אותי רבות על נושא המאבק בזיהומים, בעוד שהשכלתי (ד"ר לרפואה) וניסיוני הרפואי, כמו גם התנסותי בהוראת תחום תברואת המזון בבתי ספר לבישול, הכשירו אותי לטווח רחב של עבודה וייעוץ בתחום, בכל הרמות. אני מציעה ללקוחותיי ייעוץ מפורט ובקרת איכות תברואתית במטבחים ושטחי אחסון, הניתנים מידי רופאה אחראית – שאינה מהססת להירתם לכל משימה, דחופה ככל שתהיה, ולהציע פתרונות יצירתיים לבעיות של היגיינה וסכנת זיהום. מומלץ מאוד - אני מעבירה הדרכות, וקורס נאמן תברואה עם תעודה ממשרד הבריאות. ד"ר מרינה קזקביץ (M.D.) עוסקת בתחום התברואה 25 שנים. בעלת ניסיון בשיתוף פעולה ארוך טווח עם מוסדות רבים בתחום המזון בכל רחבי הארץ. הנני מרצה ומייעצת למומחים בתחום וללומדים בקורסי טבחות מגוונים (בתי הספר "דנון", "אטליו"). כמו כן ליווי בתהליך קבלת רישיון, שלל שיטות לביקורת תברואתית, ביקורת רחבת היקף במקום העבודה, בדיקות בקטריולוגיות (בשיטת נובוסטריק של מעבדות חי). אשמח לתת שירות - מוזמנים להתקשר.
דירוגים וחוות דעת
ממוצע דירוגים
ביקרו בדף זה בחודש האחרון