כל סוגי הבשר עוף דג ושניצל
אורוקס בשר משובח הסיפור שלנו מתחיל אי שם בשנת 2003 כשלעבוד עם בשר היה החלום הגדול ביותר של מוטי ממקימי הרשת. הכול התחיל במרעה קטן ומקומי בצפון הארץ (מושב דלתון) והתפתח לאט לאט. כנראה שהתשוקה והאהבה למקצוע היו חזקים מהמציאות וצעד אחרי צעד החלום רקם אור וגידים והתפתח לרשת המובילה בישראל לבשר מקומי כשר בד"צ העדה החרדית
נתח אדום החנות והמפעל נמצאים במגדל העמק באזור תעשיה, אצלנו תמצאו את מגוון הבשרים לעל האש בייצור מיוחד בטעם ביתי שלא תמצאו בשום מקום אחר! אצלנו אפשר לקנות ישירות מהמפעל במחירי סיטונאות למגוון בשרים גם לבישול וגם לעל האש בייצור מיוחד- כשרויות חלק ובד"צ בית יוסף , מחכים לכם!